16 rader

16 rader - Petter Alexis Askergren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Petter Alexis Askergren
DIMENSIONERA
10,95 MB
FILNAMN
16 rader.pdf
ISBN
7122610029721

BESKRIVNING

"Petters texter i bokform: En kulturgärning i Zlatanklass." Jack Hildén, Aftonbladet "...en påfallande lågmäld, ödmjuk och personligt skriven bok."LitteraturMagazinet "Petter visar med "16 rader" att det alltid finns hopp om förändring till det bättre. Som inspiration för andra har ingen nutida svensk artist gjort nåt liknande. "16 rader" är en bibel. Och Petter är ett jävligt coolt helgon."ArbetarbladetPetter är en av de mest inflytelserika artisterna inom skandinavisk hiphop. I denna bok har han samlat och kommenterat sina mest betydelsefulla texter ur sin femtonåriga produktion. Här bjuder han generöst på de tankar, känslor och händelser som ligger bakom texterna. Han berättar om vänskap, förtroende, om gott och ont, om hur det är att vara äkta och om hur orden kommer direkt från hjärtat.Sexton rader är den vanligaste verslängden inom hiphop. Det är en lätthanterlig form som kan rymma så mycket. Att skriva och formulera sig leder många gånger till andras texter, till läsning. Just så har det varit för Petter själv. Under hela sin skoltid brottades han med läs- och skrivsvårigheter. När han väl började skriva raptexter väcktes hans intresse för språket och litteraturen. Med 16 rader vill Petter inspirera andra att skriva och genom det kanalisera sin frustration, sin glädje och sina skapande krafter.

SKRIVARSKOLA Med sin bok "16 rader" - där han med egna låttexter försöker locka till ökad skriv- och läslust - visar Petter att skönlitteratur inte bara är nyttigt. Det är också coolt. Rick Ross har ägnat en hel låt åt att gnälla på de sexton rader som utgör hiphopens vanligaste versmått.

Inkl. 25% Moms Art.nr: 50053 Antal: Vänligen välj en produktvariant ovan.

RELATERADE BÖKOR