Stiftelser, ideella föreningar, trossamfund 2017

Stiftelser, ideella föreningar, trossamfund 2017 Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,47 MB
FILNAMN
Stiftelser, ideella föreningar, trossamfund 2017.pdf
ISBN
4939319049905

BESKRIVNING

För vemBoken är till för dig som arbetar eller på annat sätt kommer i kontakt med den ideella sektorn och den passar särskilt väl för dig som jobbar som ekonomiansvarig eller revisor. Boken lämpar sig även för redovisningskonsulter och de rådgivare, som affärsjurister och revisorer, som arbetar med dessa typer av organisationer.

I allt väsentligt överensstämmer dessa krav med vad som enligt rättspraxis krävs för att en ideell förening ska anses föreligga. I förarbetena konstateras att associationsformen registrerat trossamfund har stora likheter med ideella föreningar. Köp boken Stiftelser, ideella föreningar, trossamfund 2017 (9789187387838) | Bestories | Billigt, snabbt, enkelt | Fri frakt Pris: 629 kr.

Det fi nns två huvud-typer av föreningar; ekonomiska och ideella. En ideell förening kännetecknas av att den har ett ide- Häftad, 2015.

RELATERADE BÖKOR