Snedtänkt : boken som handlar om det inga andra böcker handlar om

Snedtänkt : boken som handlar om det inga andra böcker handlar om - Kalle Lind | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kalle Lind
DIMENSIONERA
4,25 MB
FILNAMN
Snedtänkt : boken som handlar om det inga andra böcker handlar om.pdf
ISBN
3914702222237

BESKRIVNING

I boken Snedtänkt lyfter Kalle Lind fram människor som gått sina egna vägar och gjort avtryck i den svenska underhållningshistorien. Han dröjer vid fenomen som en gång varit på allas läppar och sen spottats ut och glömts bort, associerar sig fram och tillbaka i historien, öppnar dörrar till rum som stått orörda i decennier. Allt för att åskådliggöra en fascinerande värld av starka personligheter i underhållningsarbetets tjänst.Har du glömt bort Pekka Langers löständer, Johnny Bodes queerlåtar, Nancy & Carinas lesbiska tevebröllop och Britt Wadners mediekrig mot Olof Palme? Vill du vältra dig i kuriositeter om Karl Gerhard, Ria Wägner, Lill-Babs och Svullo? Då är det här boken för dig.Sedan 2014 driver Kalle Lind podden Snedtänkt med underrubriken "podden som pratar om det som andra poddar inte pratar om". Där har han och hans gäster väckt nytt liv i de bortglömda och det perifera från den svenska kultur- och nöjessfärens nittonhundratal. Nu gräver han vidare och fördjupar dessa ämnen i boken som handlar om det som andra böcker inte handlar om.

Böcker (9 999) Bygg (340) Väggpanel (48) Virke (292) Diverse (2 034) Hälsa Gym & träning (13 123) Alpha Plus (281) Aminosyror (139) BCAA (1 224) BSN (46) Det finns inga omdömen till denna titeln. Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Köp Snedtänkt : boken som handlar om det inga andra böcker handlar om av Kalle Lind på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. Pris: 109 kr.

RELATERADE BÖKOR