Presentask med fyra noveller av Agatha Christie

Presentask med fyra noveller av Agatha Christie - Agatha Christie | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agatha Christie
DIMENSIONERA
7,11 MB
FILNAMN
Presentask med fyra noveller av Agatha Christie.pdf
ISBN
5158651530473

BESKRIVNING

Agatha Christie i en liten ask! Detektivromanernas drottning har även skrivit en lång rad noveller. I denna ask samlas några av hennes mest älskade deckarhistorier. Här möter du de välkända och skarpsynta karaktärerna Hercule Poirot och Miss Marple, och får dessutom bekanta dig med det mindre kända detektivparet Tommy och Tuppence, som tillsammans lägger ett klurigt pussel och knäcker ett till synes vattentätt alibi. Asken innehåller fyra böcker: Diomedes hästar Den blå pelargonen Döden i floden Ett vattentätt alibi "En litterär pralinask." Svenska DagbladetNovellix ger ut stora läsupplevelser i litet format! En novell per bok, och alltid med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar.  

Presentask med fyra noveller av Agatha Christie ... Klassiker från 1934 som anses vara en av Agatha Christies bästa böcker.

Under sitt författarskap publicerade hon över 80 böcker, en del under pseudonym, samt ett flertal pjäser. Hon är en av de författare som anses har format deckargenren mest och debuterade 1920 med "En dos stryknin". 100 dagar med Jesus bok Niklas Piensoho pdf.

RELATERADE BÖKOR