Sjuka själar

Sjuka själar - Kristina Ohlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Ohlsson
DIMENSIONERA
6,80 MB
FILNAMN
Sjuka själar.pdf
ISBN
4575341197452

BESKRIVNING

Först sattes träd i brand. Sedan öppnades portarna till helvetet.Lukas försvinner några dagar innan han ska ta studenten. Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. Ingen förstår vad som hänt honom. Inte ens han själv. Det enda han och alla andra vet är att ytterligare två personer försvunnit på samma sätt. Men Lukas är den enda som har kommit tillbaka.Tio år senare återvänder han till sitt föräldrahem, plågad av ovissheten om vem som en gång förstörde hans liv. På andra sidan gatan bor en man som aldrig förlikat sig med att han inte fick veta vad som hände hans dotter Fanny. Och som tror att Lukas har svaret.Samtidigt flyttar Anna och David in i den gamla prästgården. Här ska de börja sitt nya liv. Men huset väcker stark oro hos Anna. När hon senare hittar ett järnkors nedgrävt i trädgården förstår hon att det finns någon som vill dem illa. Riktigt illa. Anna försöker vettskrämd rädda både sig själv och David. Men är det redan för sent?Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest framgångsrika och hyllade författare av kriminalromaner och barnböcker. Sjuka själar är hennes första skräckroman."Det är en skickligt uppbyggt bladvändare där man kan ana vart vi är på väg, men där läsaren ändå överraskas och ingenting är självklart."Göteborgs-PostenKristina Ohlsson lyckas verkligen locka fram kalla kårar med sin första skräckroman.AllersDet handlar om skuld, vanmakt och om att inte kunna lita på någon, inte ens sig själv. Väl tecknade karaktärer lotsas in i sina mörkaste vrår, där andra krafter tar över.BoklådanFantastiskt bra. Kristina Ohlsson är en mästare på att skriva böcker, så är det bara, och gillar du att läsa bra böcker är det bara att börja läsa. Jag föreslår att du gör det på dagtid, i dagsljus och med många goda vänner omkring dig.Norran

Ett svep över den svenska mentalvårdens historia, via lobotomi till dagens öppenvård. Vårdare, patienter och experter berättar varvat med arkivbilder.

Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. "Sjuka själar" är hennes trettonde bok sedan debuten 2009 - och hennes första skräckroman. Åtminstone enligt förlaget.

RELATERADE BÖKOR