Reload : så blir du återhämtningssmart

Reload : så blir du återhämtningssmart - Henrik Fexeus, Catharina Enblad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrik Fexeus, Catharina Enblad
DIMENSIONERA
3,12 MB
FILNAMN
Reload : så blir du återhämtningssmart.pdf
ISBN
2325176479380

BESKRIVNING

Den första praktiska handboken om återhämtning!Det behöver inte vara farligt att stressa, men det är livsfarligt att inte återhämta sig. Tyvärr är det just återhämtning som många missar. ”Reload” är en handbok baserad på den senaste forskningen som ger dig praktiska tekniker för att skapa ett återhämtningssmart liv. Du lär dig hantera den hektiska vardagen utan att brytas ner av hälsofarlig stress. Istället kan du forma ett roligare liv där du dessutom orkar ännu mer. Genom att hitta din personliga återhämtningstyp förstår du hur du fysiskt och mentalt kan ladda dina batterier – utan att skära ner på sådant du tycker är roligt.

Laddas ned direkt. Köp Reload : så blir du återhämtningssmart av Henrik Fexeus, Catharina Enblad på Bokus.com.

Du lär dig hantera den hektiska vardagen utan att brytas ner av hälsofarlig stress. Reload - så blir du återhämtningssmartForumDet behöver inte vara farligt att stressa, men det är livsfarligt att inte återhämta sig. Vilken personlig återhämtningstyp är du? Henrik Fexéus, föreläsare och prisbelönt mentalist, och journalisten Catharina Enblad Nordlund har skrivit en handbok baserad på den senaste forskningen.Samhälle och debattLedarskapsscenen, F-hallen, Scen ... Reload : så blir du återhämtningssmart.

RELATERADE BÖKOR