Reload : så blir du återhämtningssmart

Reload : så blir du återhämtningssmart - Henrik Fexeus, Catharina Enblad | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrik Fexeus, Catharina Enblad
DIMENSIONERA
4,38 MB
FILNAMN
Reload : så blir du återhämtningssmart.pdf
ISBN
1151101239263

BESKRIVNING

Den första praktiska handboken om återhämtning!Det behöver inte vara farligt att stressa, men det är livsfarligt att inte återhämta sig. Tyvärr är det just återhämtning som många missar. ”Reload” är en handbok baserad på den senaste forskningen som ger dig praktiska tekniker för att skapa ett återhämtningssmart liv. Du lär dig hantera den hektiska vardagen utan att brytas ner av hälsofarlig stress. Istället kan du forma ett roligare liv där du dessutom orkar ännu mer. Genom att hitta din personliga återhämtningstyp förstår du hur du fysiskt och mentalt kan ladda dina batterier – utan att skära ner på sådant du tycker är roligt.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. I boken Reload - konsten att bli återhämtningssmart presenteras detta nya synsätt för första gången på ett populärvetenskapligt och tillgängligt vis av författarna Henrik Fexeus och Catharina Enblad.

"Reload" är en handbok baserad på den senaste forskningen som ger dig praktiska tekniker för att skapa ett återhämtningssmart liv. Du lär dig hantera den hektiska vardagen utan att brytas ner av hälsofarlig stress. Reload - så blir du återhämtningssmartForumDet behöver inte vara farligt att stressa, men det är livsfarligt att inte återhämta sig.

RELATERADE BÖKOR