En officer och spion

En officer och spion - Robert Harris | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert Harris
DIMENSIONERA
10,47 MB
FILNAMN
En officer och spion.pdf
ISBN
3416005641340

BESKRIVNING

Efter succéer som Faderland och Spökskrivaren är den historiska romanens gigant Robert Harris aktuell med en bok om Dreyfusaffären.Paris år 1895. Alfred Dreyfus, en ung judisk arméofficer, har mot sitt nekande dömts för landsförräderi. Under en officiell ceremoni vanäras och skymfas han inför en stor folkmassa. Bland vittnena till förödmjukelsen återfinns den franska arméns framtidslöfte Georges Picquart.Inte långt efter att Dreyfus deporterats till sitt ödsligt belägna fängelse på Djävulsön, upptäcker Picquart information som pekar på att ett justitiemord har begåtts. Medan Picquart kämpar för att avslöja sanningen tvingas han omvärdera synen på sitt hemland, sina officerskamrater och sig själv.En officer och spion har blivit hyllad av läsare och recensenter över hela världen. Det är en gripande och osannolik skildring av antisemitism, en omfattande politisk komplott och en visselblåsares envishet. Skrämmande aktuell än i dag."En briljant roman med thrillerkänsla ... ett kraftfullt magnetfält mellan verklighet och dikt."BTJ"En politisk skandal som har allt." Henrik Berggren, Dagens Nyheter"En enastående historisk thriller." SVT Go'kväll"Kusligt aktuell." Ingalill Mosander, Aftonbladet"Spännande om fransk spionskandal." Kenth Jönsson, Ölandsbladet"En magnifik historisk deckare, mycket väl researchad, flyhänt skriven och fint översatt av Svante Skoglund." En trave böcker"Oerhört briljant" Lindas Bokhylla"Ett måste för den som uppskattar klassiska spionromaner." Johannas Deckarhörna"Intressant och spännande thriller." Boklysten

Beräknad leveranstid: 3-5 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg. ... Pris: 56 kr.

Filmen skildrar Dreyfus-skandalen som skakade Frankrike i 1800-talets slut då Alfred Dreyfus, en ung judisk kapten, dömdes mot sitt nekande för landsförräderi. EN OFFICER OCH SPION bygger på bestsellern av Robert Harris, som även skrivit manuset ihop med Polanski. Även Polanskis "The Ghost Writer" från 2010 byggde på en roman av Harris.

RELATERADE BÖKOR