Platsa i laget

Platsa i laget - John Hickman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Hickman
DIMENSIONERA
6,83 MB
FILNAMN
Platsa i laget.pdf
ISBN
7613285455841

BESKRIVNING

Jackson är en mycket lovande fotbollsspelare, och när en talangscout från topplaget United upptäcker honom i en park verkar det som om han ska få chansen att gå hela vägen. Men kommer Jackson någonsin att passa in i ett lag – eller blir hans hetsiga humör ett hinder han inte kan övervinna?Första delen i fotbollsserien "Jackson Law – Våga satsa", en lättläst bokserie i totalt fyra delar om en ung kille som genom seriens gång kämpar för att övervinna sina tvivel på sig själv och för att mot alla odds lyckas som fotbollsspelare.

Utförlig titel: Platsa i laget, John Hickman ... Mer information om Platsa i laget; Relaterad information; Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Vänersborg för att reservera denna titel. Logga in för att göra din reservation.

Finns i lager. Köp Platsa i laget av John Hickman på Bokus.com. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

RELATERADE BÖKOR