Coaching : vad, varför, hur

Coaching : vad, varför, hur - Susann Gjerde | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susann Gjerde
DIMENSIONERA
10,45 MB
FILNAMN
Coaching : vad, varför, hur.pdf
ISBN
5750107435424

BESKRIVNING

Coaching kan beskrivas som en form av kommunikation vars syfte är att underlätta personlig och professionell utveckling. Denna bok ger en introduktion till ämnet coaching utifrån tre perspektiv: vad, varför och hur.Boken ger en bild av vad coaching innebär genom att beskriva vad som är kännetecknande för denna process. Saker som diskuteras är förhållnings- och tankesätt inom coaching, trender och utvecklingstendenser på fältet, samt coachingrelationen.Varför coaching är en annan viktig aspekt som tas upp i boken. I detta sammanhang diskuteras aktuell forskning, teorier och metoder inom coachingfältet, och läsaren ges en bild av målsättningen med coaching utifrån de olika faserna som ingår i en sådan process.Slutligen diskuteras hur coaching går till. Här ges läsaren en introduktion till utvalda metoder, färdigheter och åtgärder; en beskrivning som konkretiseras genom en rad exempel som är hämtade från verkliga coachingsamtal.Boken ger en grundlig och inspirerande introduktion till ämnet coaching. Den är både teoretisk och praktisk och riktar sig således till både studenter och yrkesverksamma på området. Den andra upplagan är en översättning av den norska utgåvan från 2010. Den utgår från samma kapitelstruktur som föregående upplaga, men teorier, metoder och exempel är grundligt uppdaterade utifrån aktuell forskning.   Andra upplagan

Jag har startat Ledarskap1 utifrån min egen vision om ett samhälle där ett hållbart arbetsliv skall vara en självklarhet. Jag tror även att friska organisationer långsiktigt är de mest framgångsrika. På Frontit arbetar vi kring delarna; människa, målbild och metod.

Jag tror även att friska organisationer långsiktigt är de mest framgångsrika. På Frontit arbetar vi kring delarna; människa, målbild och metod. En tydlig målbild ska förklara VAD vi ska göra och VARFÖR vi gör det.

RELATERADE BÖKOR