Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow

Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow - Maria Ahlgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Ahlgren
DIMENSIONERA
8,23 MB
FILNAMN
Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow.pdf
ISBN
4661131368069

BESKRIVNING

I den här kokboken ger vi oss ut i världen för att inspireras av de bästa skönhetshemligheterna från världens mest tongivande beautyplatser. Kapitlen utgår från Seoul, Tokyo, Paris, Los Angeles och Stockholm. Här föds trender som präglar badrumsskåp och skafferier världen över, och boken guidar och inspirerar läsaren att själv prova maten, kultprodukterna och rutinerna hemma för att skruva upp sin glow till nästa nivå.Destination Beautyfood är främst en kokbok, men guidar även till ingredienserna, rutinerna och kultprodukterna. Här får vi veta allt om hur vi får porslinshy som en japanska, glow (gwang) som en koreanska, hur vi blir lika effortless chica som parisiskorna och vad Los Angeles gyllene it-girls egentligen dricker i sina smoothies.Vi navigerar genom ett glossigt skönhetsuniversum där sheetmasker och nordiska superfoods har en lika självklar plats som franska apoteksprodukter och soppkastruller. Gränserna mellan kök och badrum suddas ut: skönhetsrutinen är en livsstil där hudvården serveras på både krämtub och tallrik.

I den här kokboken ger vi oss ut i världen för att inspireras av de bästa skönhetshemligheterna från världens mest tongivande beautyplatser. ...

Boosta hud & hår med naturens näringsbomber Tia Jumbe ... skimmer eller glow - det är många som längtar efter en sammetslen, ... Sökruta för att söka efter böcker, e-media och allt annat som biblioteket erbjuder Avancerad sök Sök Destination beautyfood Undertitel: världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow peachy-ness, men som börjar brytas ner efter 25-årsåldern..

RELATERADE BÖKOR