Ankomsten

Ankomsten - Shaun Tan | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Shaun Tan
DIMENSIONERA
5,16 MB
FILNAMN
Ankomsten.pdf
ISBN
3486238983309

BESKRIVNING

"Det är träffsäkert och svindlande, ett ordlöst mästerverk om främlingskap och exil."Svenska DagbladetAnkomsten handlar om en emigrantfamilj. Fadern beger sig i förväg till det nya landet och först efter lång väntan återförenas familjen. Få andra böcker har påverkat bilderboksvärlden som Shaun Tans ordlösa Ankomsten. Det tog honom fem år att färdigställa boken och resultatet är en visuellt storslagen bok som inte lämnar någon oberörd. Shaun Tan är född 1974 och är en australisk författare och illustratör, bosatt i Melbourne. Han är en av världens mest intressanta bilderboksskapare och tilldelades 2011 Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne. Ankomsten utkom första gången på svenska 2010.

Att boken saknar text speglas i illustrationerna. Ankomsten till häktet. Lyssna på sidans text med ReadSpeaker.

| Adlibris Svenska: ·det att komma fram till ett delstopp eller slutdestinationen för en resa Tågets ankomst är beräknad till 12.08. Antonymer: avfärd Sammansättningar: ankomstdag, ankomstdatum, ankomsthall, ankomstkommun, ankomstort, ankomstplats, ankomsttid Besläktade ord: ankomma, ankommen Se även tesaurus: Avstannande, Närhet, Anslutning ... Ankomsten.

RELATERADE BÖKOR