Att sätta gränser för sig själv och andra

Att sätta gränser för sig själv och andra - Åsa Kruse | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa Kruse
DIMENSIONERA
3,34 MB
FILNAMN
Att sätta gränser för sig själv och andra.pdf
ISBN
6509543764373

BESKRIVNING

Känner du att du måste vara andra till lags? Eller har du svårt att hejda din egen ambitionsnivå? Kanske sätter du alltid andra i första rummet på bekostnad av dig själv, eller lämnar ut dig på ett sätt som känns obekvämt i efterhand? Att inte kunna sätta gränser ställer till det för oss, och är ofta grunden till att vi blir stressade eller mår dåligt.I den här boken får du veta varför det kan vara svårt att sätta gränser och hur du blir bättre på det både gentemot dig själv och mot andra. Att sätta gränser innebär bland annat att:- Kunna säga ifrån- Be om det du behöver- Ge och ta emot kritik- Hantera konflikter- Ställa rimliga krav på dig själv- Kommunicera hänsynsfulltDu får hjälp att kartlägga dina egna mönster, varvat med övningar, verktyg och fakta. Olika typer av svårigheter och färdigheter illustreras med exempel som ger igenkänning och inspiration för din förändring. Du får också tips kring hur du kan hantera både dina egna och andras reaktioner när du börjar pröva nya förhållningssätt. Målet är att du ska kunna agera mer effektivt i viktiga situationer i ditt liv med god balans mellan mod och eftertanke.

Testa gratis i 14 dagar. Att inte kunna sätta gränser ställer till det för oss, och är ofta grunden till att vi blir stressade eller mår dåligt. I den här boken får du veta varför det kan vara svårt att sätta gränser och hur du blir bättre på det både gentemot dig själv och mot andra. Barn och unga kan ibland uppfattas som lite gränslösa.

Åsa Kruse har lyckats få den att bli både informativ ... Här tipsar Karin Isberg om tre saker att tänka på om du vill lära dig sätta gränser och säga nej: 1. Påminn dig själv om att du inte har någon som helst förklaringsplikt "Du behöver inte motivera för andra varför du vill det du vill, eller varför du inte vill det du inte vill. Det gör mig därför otroligt glad att hon har bestämt sig för att gå i terapi.

RELATERADE BÖKOR