Polisen kommer!

Polisen kommer! - Helena Bross | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helena Bross
DIMENSIONERA
9,21 MB
FILNAMN
Polisen kommer!.pdf
ISBN
2697639115709

BESKRIVNING

"Solgatan 1" är en serie mycket lättlästa böcker om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Varma och spännande berättelser för de absoluta nybörjarläsarna med få och korta textrader och enkla ord i versaler. – Mamma! Omar och jag vill klä ut oss! säger Axel.   – Det är bra att vi ser farliga ut, säger Omar. Då får vi mycket godis. Sedan ger de sig ut för att skrämma folk. Det börjar redan bli lite mörkt ute. De ringer på hos folk de känner. Alla blir glada. Så fortsätter de upp till villaområdet på höjden. Plötsligt kommer en polisbil. En polis kliver ut och frågar om de heter Axel och Omar! Poliserna är snälla och Axel och Omar får åka hem i polisbilen."Polisen kommer!" är den tredje helt fristående delen. Läs också: "Nya kompisar" och "Hundralappen". Böckerna ingår i "Extra lätt att läsa".

"Polisen kommer!" är den tredje helt fristående delen. Läs också: "Nya kompisar" och "Hundralappen". Polisen: Sexköpare kommer från alla bakgrunder.

Förhöret med dig är viktigt för att polisen ska kunna utreda händelsen. Om det under utredningen visar sig att inget brott begåtts eller att något brott inte kommer att kunna bevisas läggs förundersökningen ned. Pris: 79 kr.

RELATERADE BÖKOR