Spionerna i Oreborg

Spionerna i Oreborg - Jakob Wegelius | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jakob Wegelius
DIMENSIONERA
7,8 MB
FILNAMN
Spionerna i Oreborg.pdf
ISBN
6281149242847

BESKRIVNING

Kommendanten tycker att de har på tok för få hemligheter på Snårholmarna, och skickar iväg magister Nillebu till grannstaden Oreborg för att spionera. Där vimlar det av misstänkta personer: Sparven, Agent X och Titi Hara, med flera.En berättelse i bästa Ture Sventon- och Agaton Sax-anda, med magiska illustrationer. Nu finns Jakob Wegelius debut äntligen i nyutgåva!

Annars såg han inte underlig eller mystisk ut på något vis. Men det var bara som det såg ut...

Ämnen: Spioner | Agenter | Småstäder | Skärgårdar Genre/form: Mellanåldersböcker | Barn- och ungdomslitteratur DDC-klassifikation: 839.78 Annan klassifikation: Hcf ... 2015-dec-08 - Spionerna i Oreborg [Elektronisk resurs] / Jakob Wegelius ... En främling steg av rälsbussen på järnvägsstationen i Oreborg.

RELATERADE BÖKOR