Utlänningslagen : med kommentarer

Utlänningslagen : med kommentarer - Håkan Sandesjö, Gerhard Wikrén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Håkan Sandesjö, Gerhard Wikrén
DIMENSIONERA
11,36 MB
FILNAMN
Utlänningslagen : med kommentarer.pdf
ISBN
6668670624888

BESKRIVNING

Utlänningslagen behandlar rätten för utlänningar att resa in i och vistas iSverige och rätten att arbeta och studera här. Den innehåller också bestämmelser om avvisning och utvisning och i övrigt bestämmelser som är grundläggande för utlänningars rättsliga ställning. Lagens tillämpning reglerasnärmare i utlänningsförordningen. Innehållet i den elfte upplagan av boken är aktualiserat fram till den 1 juli2017. Efter publiceringen av den tionde upplagan har lagen ändrats i åtskilliga avseenden. Det gäller bland annat • Genomförande av det omarbetade skyddsgrundsdirektivet• Genomförande av EU:s gränskodex• Genomförande av det omarbetade asylprocedurdirektivet Migrationsöverdomstolen har alltsedan 2006 meddelat ett stort antal vägledande avgöranden i mål enligt utlänningslagen. Dessa avgöranden redovisas fram till utgången av juni 2017. Vidare redovisas ett stort antal rättsfall från bland annat EU-domstolen och Europadomstolen. I boken kommenteras också några andra lagar som ansluter till utlänningslagen.

Sammanfattning Fråga har uppkommit om det är möjligt att tillämpa bestämmelserna i 5 kap. Utlänningslagen : med kommentarer. [Gerhard Wikrén; Håkan Sandesjö; Sweden.] Home.

Den innehåller också bestämmelser om avvisning och utvisning och i övrigt bestämmelser som är grundläggande för utlänningars rättsliga ställning. Lagens tillämpning reglerasnä... Dessa direktiv har medfört omfattande ändringar i utlänningslagen och utlänningsförordningen.

RELATERADE BÖKOR