Mellan himmel och Lou

Mellan himmel och Lou - Lorraine Fouchet | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lorraine Fouchet
DIMENSIONERA
4,52 MB
FILNAMN
Mellan himmel och Lou.pdf
ISBN
3311914378039

BESKRIVNING

Jo njöt av livet på den saltstänkta lilla ön Groix utanför Bretagnes kust och såg fram emot att få åldras tillsammans med sitt livs kärlek Lou. Men allt rycks plötsligt ifrån honom när Lou dör och lämnar honom ensam kvar. Det blir plågsamt tydligt att det var hon som höll ihop familjen och när testamentet läses upp förstår Jo att hans fru gett honom ett sista uppdrag: att rädda relationen till barnen och se till att de blir lyckliga. Men Jo har under åren glidit allt längre ifrån sina barn och möts nu av en son på defensiven, en dotter som slickar sina sår efter flera havererade förhållanden, ett vilset barnbarn och en bitter svärdotter. Det är ingen lätt uppgift han har fått, men kanske är det inte för sent att hitta tillbaka till varandra?Mellan himmel och Lou är en underbar bok med doft av hav och försoning.

Det blir plågsamt tydligt att det var hon som höll ihop de bräckliga banden till familjen, och när testamentet ... Mellan himmel och Lou. 3.87 361 5 Författare: Lorraine Fouchet Inläsare: Maria Lyckow.

Skickas inom 2-4 vardagar. Köp boken Mellan himmel och Lou av Lorraine Fouchet (ISBN 9789188697103) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR