AP-fonden, "bromsen" och din pension

AP-fonden, En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karl Gustaf Scherman
DIMENSIONERA
3,92 MB
FILNAMN
AP-fonden, "bromsen" och din pension.pdf
ISBN
3554606795853

BESKRIVNING

Den 28 maj 2004 hade politikerna sitt första sammanträde för att bestämma om man skulle ta pengar från AP-fonden. Den 16 juni 2004 bestämde politikerna att några pengar inte skulle tas. Men vad betyder det beslutet egentligen? Man säger att ?pensionssystemet har en skuld till staten? och att man inte skall ta pengar nu. Slutsatsen blir att detta, som skulle vara ett slutligt beslut, bara blev ett i raden av de många steg som oundvikligen tycks leda mot att pengar tas och pensionssystemet försvagas. Hotet mot pensionerna ökar.Läs om denna cirkus, men också om de stora brister som finns i det nya pensionssystemet och om vad du behöver tänka på när det gäller din egen pension. KG Scherman var tidigare Generaldirektör för Riksförsäkringsverket. Han ägnade mycket tid under 80-talet åt att förklara varför en reform av det gamla ATP-systemet var nödvändig, han presenterade i början av 90-talet ett förslag om hur det skulle gå till och han stödde förslaget år 1994 om principerna för ett nytt pensionssystem. Men sedan har det gått snett, principerna övergavs och numera är det bara pengar som räknas och intresset för pensionerna har försvunnit, det är den tes han utvecklar i den här boken.

189. Tjänstepensioner : en handbok för rådgivare 2014 Björn ... BOK K G Scherman: AP-fonden, bromsen och din pension.

Köp boken AP-fonden, "bromsen" och din pension av Karl Gustaf Scherman (ISBN 9789172232198) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR