Bara för dig på mellanstadiet : 12 berättelser

Bara för dig på mellanstadiet : 12 berättelser En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,41 MB
FILNAMN
Bara för dig på mellanstadiet : 12 berättelser.pdf
ISBN
1281960395216

BESKRIVNING

Någon bär på en fruktansvärd hemlighet. Någon annan är den enda som är normal i sin familj. Någon är ny i klassen och någon kan inte tänka utan sin hatt.En samling berättelser om livet på mellanstadiet. Ett tiotal välkända författare har fått i uppdrag att skriva sin berättelse om hur det är att vara liten men ändå ganska stor. Det handlar om skolan, om familjen, om kompisarna man har eller inte har och om en massa annat. Det är roligt, spännande, pirrigt, läskigt och sorgligt. Precis som livet på mellanstadiet.Medverkar gör Katarina von Bredow, Oscar Danielson, Niklas Frykholm, Cilla Jackert, Pamela Jaskoviak, Osmond Karim, Kerstin Lundberg Hahn, Cilla Naumann, Kristina Ohlsson, Johan Theorin, David Wiberg och Rebecka Åhlund.

Det är sällan jag läser noveller men nu har jag hittat en jag gillar skarpt. Boken heter Bara för dig på mellanstadiet 12 berättelser.

privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Bara för dig på lågstadiet : 12 berättelser .

RELATERADE BÖKOR