Hjälp jag är utmattad

Hjälp jag är utmattad - Clara Lidström, Erica Dahlgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Clara Lidström, Erica Dahlgren
DIMENSIONERA
3,39 MB
FILNAMN
Hjälp jag är utmattad.pdf
ISBN
4724126332971

BESKRIVNING

Migränanfall som avlöser varandra. En bortdomnad ansiktshalva och ett rusande hjärta. Läkarbesök som aldrig leder någonvart. Kan det vara något fel på sköldkörteln? Varför vill jag bara sova men kan omöjligt vila mig pigg igen?Det här är en berättelse om den nya folksjukdomen utmattningssyndrom. Erica Dahlgren och Clara Lidström har själva kraschat in i den berömda väggen - och är nu på väg tillbaka. Tillsammans har de skrivit en personlig och trösterik bok att hålla i handen för alla de som redan är, eller riskerar att bli, utmattade.Med både sorg och humor berättar de om vägen dit och vägen tillbaka. Om varningstecknen som fanns men ignorerades. Om oro, ångest och vikten av återhämtning. De frågar sig vem man är när man slutat prestera, intervjuar experter och delar med sig av de metoder som de själva tycker varit till stor hjälp.

Köp boken Hjälp jag är utmattad av Clara Lidström, Erica Dahlgren (ISBN 9789113080994) hos Adlibris. Fri frakt.

Loading ... Varför vill jag bara sova men kan omöjligt vila mig pigg igen? Vem är jag om jag slutar prestera? Hjälp Jag Är Utmattad; Förlag: Norstedts.

RELATERADE BÖKOR