Ringens gåta

Ringens gåta - Elisabet Nemert | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elisabet Nemert
DIMENSIONERA
5,24 MB
FILNAMN
Ringens gåta.pdf
ISBN
2043302229301

BESKRIVNING

Äntligen kommer den efterlängtade sjätte delen i romanserien Släkten! Den högt älskade författaren Elisabet Nemert tar nu över stafettpinnen med den fristående delen Ringens gåta.Sommaren 1220 är den högättade änkan Kristina på väg hem till Bjälbo med sina tvillingar, Helena och Ragnar. När fientliga svärdsmän oväntat dyker upp blir den lilla dottern vittne till hur modern träffas av en pil. Helena flyr, och chocken leder till total minnesförlust. Det ska dröja många år innan hon återser sin familj. Istället växer hon upp i kloster, där omständigheterna får henne att förklä sig till pojke. Som vuxen blir hon därför bekväm med att röra sig både i männens och kvinnornas värld.Ringens gåta är en gripande berättelse om grymhet och svek, om hungern efter makt, och om heder och lojalitet. Den handlar om hur ett löst sammanhållet rike under den mäktige Birger Jarl blir ett enat land. Ett land vars största kraft är kärleken.

Ett land vars största kraft är kärleken. Visa hela texten ... Ringens gåta är en gripande berättelse om grymhet och svek, om hungern efter makt, och om heder och lojalitet.

En sommardag i Nådens år 1220 är den unga änkan, Kristina Minnesköld, på väg hem till Bjälbo. Hon har varit på besök hos sin frände, den unge kungen Johan Sverkersson, i kungaborgen ute på Visingsö.

RELATERADE BÖKOR