Spionen på FRA 2.0

Spionen på FRA 2.0 - Anders Jallai | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Jallai
DIMENSIONERA
8,9 MB
FILNAMN
Spionen på FRA 2.0.pdf
ISBN
5724003326150

BESKRIVNING

Den hemligaste organisationen i Sverige gömmer sig i skuggorna och opererar helt utan ansvar gentemot medborgarna i landet. I dess periferi finns höga militärer, myndighetschefer och näringslivstoppar.Anton Modin, den före detta underrättelse-operatören inom Sektionen för Särskild Inhämtning SSI, blir besatt av att avslöja organisationen och dess chef, den gränslösa och pragmatiska Chris Loklinth. Modin förlorade sina två barn och sin fru i Estoniaolyckan 1994. Fortfarande 14 år efter olyckan, anklagar han sin förra arbetsgivare för att ha del i olyckan. Vad han inte vet är att sedan andra världskriget samarbetar den hemliga avdelningen SSI med CIA, Mossad och Brittiska MI6, och tillsammans bildar de Sveriges skuggregering (Deep State). Något mycket hemligt och djupt begravt i vårt land.Spionen på FRA 2.0, är en nyskriven och uppdaterad version med nya avslöjanden. Anders Jallais hyllade debutroman från 2010, bjuder läsaren på en spännande inblick i Sveriges samtidshistoria och dolda verksamhet under det kalla kriget. Något som kastar en lång skugga än idag över underrättelse- och säkerhetstjänsterna i landet. Pressröster om Spionen på FRA:"En djupt initierad och stundom sensationell skildring av underrättelseväsendet." (Svenska Dagbladet)"Den här boken är inte bara trovärdig - den är sannolik." (Olof Frånstedt, f d chef för Säpo:s kontraspionage byrå B)"Spännande och trovärdigt." (Sydsvenskan)"Oerhört drivet språk och i samma anda som Guillou – fast bättre." (Steffo Törnquist, TV4 Nyhetsmorgon)"Andlöst spännande." (Gefle Dagblad)"Spännande hela vägen." (Kristianstadsbladet)"Anders Jallai spanade bättre än Säpo." (Aftonbladet)"Intressantare än Jan Guillous romaner." (Lars Gyllenhaal, Norrbottenskuriren)"Imponerande debut." (Gotlands Tidningar)"Spännande, rappt och tankeväckande skrivet." (Överste Bo Hugemark, Kungliga Krigsvetenskapsakademien)"En riktigt välskriven och spännande bok. Tempot är rappt och man kommer snabbt in i handlingen." (Dagbladet, Sundsvall)"Tillsammans med liknande serier av Jan Guillou och G.W. Persson utgör det här gräddan av svenska thrillers på senare tid." (Iwan Morelius, Svenska Deckarakademin)

Här får du arbeta i en kunskapsintensiv och kreativ miljö där du gör skillnad varje dag. FRA:s organisation består, av fyra avdelningar: avdelningen för signalunderrättelser, avdelningen för cyberverksamhet, avdelningen för teknik och avdelningen för verksamhetsstöd. Spionen på FRA.

Anders Jallais hyllade debutroman från 2010, bjuder läsaren på en spännande inblick i Sveriges samtidshistoria och dolda verksamhet under det kalla kriget. Något som kastar en lång skugga än idag över underrättelse- och säkerhetstjänsterna i landet. Spionen på FRA 2.0, är en nyskriven och uppdaterad version av Anders Jallais hyllade debutroman från 2010.

RELATERADE BÖKOR