Hjälp jag är utmattad

Hjälp jag är utmattad - Clara Lidström, Erica Dahlgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Clara Lidström, Erica Dahlgren
DIMENSIONERA
3,90 MB
FILNAMN
Hjälp jag är utmattad.pdf
ISBN
4750763354439

BESKRIVNING

Migränanfall som avlöser varandra. En bortdomnad ansiktshalva och ett rusande hjärta. Läkarbesök som aldrig leder någonvart. Kan det vara något fel på sköldkörteln? Varför vill jag bara sova men kan omöjligt vila mig pigg igen?Det här är en berättelse om den nya folksjukdomen utmattningssyndrom. Erica Dahlgren och Clara Lidström har själva kraschat in i den berömda väggen - och är nu på väg tillbaka. Tillsammans har de skrivit en personlig och trösterik bok att hålla i handen för alla de som redan är, eller riskerar att bli, utmattade.Med både sorg och humor berättar de om vägen dit och vägen tillbaka. Om varningstecknen som fanns men ignorerades. Om oro, ångest och vikten av återhämtning. De frågar sig vem man är när man slutat prestera, intervjuar experter och delar med sig av de metoder som de själva tycker varit till stor hjälp.

Men nästan ännu jobbigare när man börjar jobba och andra inte har förståelse att man inte orkar allt, även om man börjat jobba" - Alla som blir utmattade har känt av varningssignaler som de ignorerat, försämrad sömn, smärta i kroppen, hjärtklappning eller ångest. Idag vet jag att jag måste lyssna på varningssystemen.

Med både sorg och humor berättar de om vägen dit och vägen tillbaka. Hjälp jag är utmattad (Norstedts) kom ut i april 2018. Jag och Clara Lidström har skrivit boken tillsammans utifrån våra personliga erfarenheter.

RELATERADE BÖKOR