Den sovande spionen

Den sovande spionen - Camilla Grebe, Paul Leander-Engström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Camilla Grebe, Paul Leander-Engström
DIMENSIONERA
10,75 MB
FILNAMN
Den sovande spionen.pdf
ISBN
3303045954898

BESKRIVNING

En ovanligt kall vinter håller Sverige i ett järngrepp och de politiska relationerna med Ryssland är minst lika kylslagna. Tom Blixen har återvänt till Stockholm efter många år i Moskva och arbetar för energibolaget Swekraft. Efter ett mystiskt möte med en högt uppsatt rysk tjänsteman avlider Toms chef, tillika företagets vd, till följd av förgiftning. Misstankarna riktas omedelbart mot Ryssland.Men det som börjar med ett lönnmord eskalerar snabbt till någonting betydligt mer olycksbådande, när ett av Sveriges största kärnkraftverk utsätts för ett förödande sabotage. Tom Blixen och säkerhets polisen Sonny Hellkvist tvingas ta upp jakten på förövaren för att avvärja en internationell konflikt och stoppa en potentiell kärnkraftskatastrof.Den sovande spionen är den tredje, fristående romanen i thrillerserien Moskva Noir. En skrämmande aktuell thriller som utkommer i samband med 30-årsminnet av Tjernobylkatastrofen.

" (Kopierat från massolit.se) ——- Den sovande spionen är den tredje boken i serien om Tom Blixen. Den första boken heter Dirigenten från Sankt Petersburg, och den andra boken heter Handlaren från Omsk. Pulshöjande aktuell thriller! Grebe & Leander-Engström är tillbaka med en ny spionthriller av internationell kvalitet, med Stockholm i händelsernas centrum.

Audioteka.se - det enklaste sättet att lyssna på böcker. Den sovande spionen av Grebe, Camilla & Träff, Åsa: Pulshöjande aktuell thriller! Grebe & Leander-Engström är tillbaka med en ny spionthriller, med Stockholm i händelsernas centrum. Tom Blixen har återvänt till Sverige efter många år i Ryssland.

RELATERADE BÖKOR