Bokstavs-skoj

Bokstavs-skoj - Helena Bross | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helena Bross
DIMENSIONERA
12,51 MB
FILNAMN
Bokstavs-skoj.pdf
ISBN
5208230849838

BESKRIVNING

En ny, uppdaterad, utgåva av den populära ”Klass 1b: Bokstavs-skoj”. För dig som tycker om att rita, skriva och öva bokstäver på ett lätt och kul sätt. En fylla i-bok sammanställd av Helena Bross på rätt nivå för nybörjaren. Ha roligt medan du övar och ta hjälp av barnen i klass 1b!Rita och måla, fyll i den bokstav som fattas, leta och para ihop stora och små bokstäver och ringa in dina, i ditt namn. Här får du klura och pyssla och lära dig alfabetets alla bokstäver. En riktig fylla i-bok med hårda pärmar!Pröva också: ”Siffer-skoj”, ”Skoj med English”, ”Skoj med tid”, och ”Skoj att mäta”.

I Siffer-skoj får man öva siffror på många olika sätt tillsammans med karaktärerna som vi känner igen från böckerna om klass 1b, även de skrivna av Helena Bross. I boken får man räkna, måla och klura med ... Lär dig skriva bokstäver med kompisarna i klass 1b! Öva på alfabetet, både stora och små bokstäver, på ett lätt och kul sätt.

För dig som tycker om att rita, skriva och öva bokstäver på ett lätt och kul sätt. Rita och måla, fyll i den bokstav som fattas, leta och para ihop stora och små, ringa En ny, uppdaterad, utgåva av den populära "Klass 1b: Bokstavs-skoj".

RELATERADE BÖKOR