Spanien : en färd genom historien

Spanien : en färd genom historien - Thomas Gustafsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Gustafsson
DIMENSIONERA
5,27 MB
FILNAMN
Spanien : en färd genom historien.pdf
ISBN
4844893434621

BESKRIVNING

 En färd genom historien Inget annat västeuropeiskt land har ett lika dramatiskt förflutet som Spanien. Ett blodigt inbördeskrig följt av en långvarig diktatur har satt djupa spår i dagens samhälle. Men historien rymmer också häpnadsväckande framgångar och en kultur med världsomspännande inflytande.Närgånget, kunnigt och med stor passion berättar Spanien-kännaren Thomas Gustafsson här om Spaniens historia från forntid till nutid. Med det förflutna som fond sätter han in aktuella händelser i sitt sammanhang, förklarar och analyserar mängder med fakta samtidigt som läsaren får följa med en på en omtumlande färd genom tid och rum.Detta är den tredje utökade och aktualiserade utgåvan av en hyllad och flitigt efterfrågad skildring av Spanien, en bok som redan räknas som det stora referensverket om landet. Det här är en bok som ingen Spanienintresserad kan vara utan.Thomas Gustafsson är författare, journalist och hispanist, expert på den spansktalande världens historia, politik och kultur. Under många år har han varit verksam som korrespondent i Madrid varifrån han har skrivit en rad initierade böcker om Spanien och Latinamerika. Efter att ha följt och rapporterat om utvecklingen i Spanien ända sedan demokratiseringen räknas Thomas Gustafsson i dag som Sveriges främsta Spanienkännare. Han är en uppskattad föreläsare och ofta anlitad som expert för att kommentera aktuella händelser. Han är också chefredaktör för nättidskriften spanienportalen.se. 

Blodigt Spanien: en färd genom historien (Inbunden, 2010) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Spanien : en färd genom historien Författar-presentation: Thomas Gustafsson: Ny upplaga kommer den 20 september. Inget annat västeuropeiskt land har ett lika dramatiskt förflutet som Spanien.

Köp boken Spanien : en färd genom historien av Thomas Gustafsson (ISBN 9789173313698) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR