Sjöfartsskyddsföreskrifter - ISPS-koden och anslutande lagstiftning

Sjöfartsskyddsföreskrifter - ISPS-koden och anslutande lagstiftning En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
4,46 MB
FILNAMN
Sjöfartsskyddsföreskrifter - ISPS-koden och anslutande lagstiftning.pdf
ISBN
3498887441294

BESKRIVNING

Sjöfartsskyddet byggs upp av en omfattande och svåröverskådlig mängd internationella, EU-rättsliga och nationella författningar. Denna författningssamling är framtagen för den som i sitt arbete kommer i kontakt med dessa bestämmelser. Boken är även avsedd att användas vid olika utbildningar i ämnet.Författningarna är uppdaterade per den 1 juli 2016.

Sjöfartsskyddsföreskrifter - ISPS-koden och anslutande lagstiftning Mattias Widlund 239. - ISPS-koden och anslutande lagstiftning : Titel: Sjöfartsskyddsföreskrifter - ISPS-koden och anslutande lagstiftning: Upplaga: 2 uppl. Utgivningsår: 2016: Omfång: 144 sid.

1 januari 2017. Sjöfartsskyddet byggs upp av en omfattande och svåröverskådlig mängd internationella, EU-rättsliga och nationella författningar. ...

RELATERADE BÖKOR