Älskaren

Älskaren - Marguerite Duras | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marguerite Duras
DIMENSIONERA
9,72 MB
FILNAMN
Älskaren.pdf
ISBN
8359258305785

BESKRIVNING

Låt mig också säga, jag är femton och ett halvt år gammal. Det är på en färja över Mekongfloden.Så börjar Marguerite Duras avskalat och suggestivt sin berättelse om den passionerade kärleksaffären mellan den femtonåriga fransyskan och hennes kinesiske älskare.På färjan över Mekongfloden träffar flickan en ung kines ur den rika överklassen, och hon fortsätter resan i hans limousin. Det blir upptakten till en relation, förtärande i sin erotiska hetta och intenstitet men samtidigt dömd att kvävas av stränga traditioner och rasfördomar.Varje dag väntar älskarens chaufför på henne utanför skolan för att köra henne till en ungkarlsvåning i Saigon där de ostörda kan hänge sig åt den kärlek som omgivningen fördömer: hans far har andra planer för honom, och hennes familj hör till den koloniala klassen.

Min hjärna är tyvärr inte smart nog att hänga med i tidshoppen och de skarpa svängarna och jag tar aldrig till mig den. För mig är älskaren en bok som är oerhört välskriven men intetsägande. Älskaren Om du bara visste ...

Hon har en vit hatt och hennes körsbärsröda mun trutar. Inifrån sin stora svarta limousin betraktar en man henne, med kullerbyttor i hjärtat träder han fram och erbjuder ... Älskaren från huvudkontoret är en psykologisk spänningsroman med många bottnar.

RELATERADE BÖKOR