Ringens gåta

Ringens gåta - Elisabet Nemert | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elisabet Nemert
DIMENSIONERA
6,99 MB
FILNAMN
Ringens gåta.pdf
ISBN
3519167301482

BESKRIVNING

Äntligen kommer den efterlängtade sjätte delen i romanserien Släkten! Den högt älskade författaren Elisabet Nemert tar nu över stafettpinnen med den fristående delen Ringens gåta.Sommaren 1220 är den högättade änkan Kristina på väg hem till Bjälbo med sina tvillingar, Helena och Ragnar. När fientliga svärdsmän oväntat dyker upp blir den lilla dottern vittne till hur modern träffas av en pil. Helena flyr, och chocken leder till total minnesförlust. Det ska dröja många år innan hon återser sin familj. Istället växer hon upp i kloster, där omständigheterna får henne att förklä sig till pojke. Som vuxen blir hon därför bekväm med att röra sig både i männens och kvinnornas värld.Ringens gåta är en gripande berättelse om grymhet och svek, om hungern efter makt, och om heder och lojalitet. Den handlar om hur ett löst sammanhållet rike under den mäktige Birger Jarl blir ett enat land. Ett land vars största kraft är kärleken.

Hon har varit på besök hos sin frände, den unge kungen Johan Sverkersson, i kungaborgen ute på Visingsö. Hon färdas samman med sin hird och med sina två barn, de femåriga tvillingarna Helena och Ragnar. Ringens gåta är en gripande berättelse om grymhet och svek, om hungern efter makt, och om heder och lojalitet.

Användarnas recensioner (0) ... Sagan om ringen eller Härskarringen, i nyöversättning Ringarnas herre (originaltitel The Lord of the Rings), är en fantasyroman av J.R.R. Tolkien.Den utgavs på engelska för första gången 1954-1955 uppdelad i tre volymer med titlarna The Fellowship of the Ring, The Two Towers och The Return of the King.Tolkien hade redan 1937 i Bilbo, en hobbits äventyr, introducerat både ... Bokens titel: Ringens gåta Författare: Elisabeth Nemert Förlag: Pocketförlaget efter en överenskommelse med Historiska Media, 2015 Antal sidor: 390 I den sjätte boken i den skönlitterärt historiska serien "Släkten" har Elisabeth Nemert tagit över stafettpinnen. Ringens gåta är en av de bästa i serien, som över lag håller väldigt hög standard.

RELATERADE BÖKOR