Grilla & Rök : grönsaker, kött, fisk & fågel

Grilla & Rök : grönsaker, kött, fisk & fågel - Frederik Zäll | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Frederik Zäll
DIMENSIONERA
3,98 MB
FILNAMN
Grilla & Rök : grönsaker, kött, fisk & fågel.pdf
ISBN
5030771222279

BESKRIVNING

Årets bästa bok inom Barbeque & Grillning! En svensk hyllning till den amerikanska söderns Barbeque! Underbara recept från Texas, Louisiana & Florida mm. Läckra matbilder och reseberättelser fyllda med inspiration och matlagningsglädje.Följ med vår matlagande Frederik Zäll på hans resor genom USA. I boken finns hela 75 läckra och välskrivna recept ackompanjerade av vackra bilder. Frederik tar oss även igenom en grill- & rökskola innan receptkategorierna The Cattle (Nötkött), The Hog (Fläskkött), The Veggies (Grönsaker), The Swimmers (Fisk) & The Flyers (Fågel).Det som verkligen får boken att sticka ut i jämförelse med andra BBQ-böcker är det välfyllda kapitlet  Travelin Zäll där läsaren får följa med Frederik på roadtrips genom både Florida och Texas. Även ett kapitel om New York är adderat. Kapitlet är väldokumenterat med fantastiska bilder från cowboyrancher, smokehouses, stränder, restauranger och en hel del annat. På sitt personliga och lättsamma sätt delar Frederik med sig av både inspiration, resetips, matlagningsglädje och kunskap och alltid med en stor glimt i ögat!En given bok för alla som älskar  Grillin , Smokin and BBQ ! Gourmand Awards har utsett denna till årets bästa bok om Barbeque & grillning i Sverige, i och med det är den nominerad till att tävla i finalen om titeln Best in the World, finalen går av stapeln våren 2020. Om författaren:Frederik Zäll är känd från TV4 Nyhetsmorgon där han bjuder på sin underhållande och delikata matlagning. Han har även skrivit hela tolv kokböcker innan "Grilla & Rök". Bland dessa titlar märks till exempel "Lyxlagat i lergryta" som blev nominerad i World Cookbook Awards.Frederik har också skrivit barnbokstrilogin om "Drakarnas land" och varit programledare för Överraskningen på SVT Barnkanalen.Stor del av hans tid går åt till det framgångsrika bandet Eskobar där Frederik spelar gitarr. Bandet har sedan 1999 turnerat världen runt och under 2015 turnerade Eskobar tillsammans med Roxette på deras avskedsturné. Som om det inte vore nog så har Frederik också gjort egen öl under namnet Svinninge ölkompani till både restaurang och Systembolaget.

Maten är inspirerad av all världens kök. Därför ska vi plocka fram våra grillar och röka ut några av myterna om denna mångsidiga grillteknik. "Myt 1: Det finns ett perfekt sätt att röka kött" Även bland grillentusiaster finns ofta en utbredd missuppfattning om att alla rökta livsmedel - oavsett om det är kött, fisk eller grönsaker - smakar likadant. Styckningsdetaljer och innertemperatur för kött, fågel och fisk Här hittar nedan du alla innertemperaturer du behöver samt styckningsscheman så att du vet var på djuret detaljen sitter.

Vi använder oss av fem olika grillmetoder: vedugn, rotisseri, rök, träkol och bordsgrill. Vi grillar allt från kött, fisk, skaldjur och fågel till bröd, grönsaker och frukt.

RELATERADE BÖKOR