Var är min syster?

Var är min syster? - Sven Nordqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Nordqvist
DIMENSIONERA
8,85 MB
FILNAMN
Var är min syster?.pdf
ISBN
5793126324368

BESKRIVNING

Vinnare av Augustpriset 2007 Plötsligt är storasyster borta! Lillebror ger sig ut för att leta efter henne. Till sin hjälp har han minnen från tidigare utflykter och vad systern brukar berätta om. Letandet går genom luften i en luftballong som bärs av ett upp och nedvänt päron. Landskapen är fantasifulla och fyllda av detaljer; kor som dricker öl, en groda som spelar pingis med en gumma, en hög av älgar som sover i en soffa, indianer som rider på en snok och annat finurligt. Tittar man noga så kan man kanske se systerns gula kalufs lite här och där.

Med det menar jag att vi tog bad tillsammans tills vi var ungefär 10 och vi var tvungna att sova på samma hotell sängen… Uppläsning av Mats Goldberg från Sven Nordqvists bok "Var är min syster". Dedikerad till min dotter Alma på hennes 11 årsdag.

Vi är så nära att folk tror att vi är tvillingar. Vi får tillsammans ganska bra, även om delar rum skulle bli en justering.

RELATERADE BÖKOR