Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet

Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet - Vivi Linde | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vivi Linde
DIMENSIONERA
7,36 MB
FILNAMN
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet.pdf
ISBN
3105582322667

BESKRIVNING

"Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet" är tänkt som en nyckel i sökandet för den som vill nå en högre medvetandenivå både personligt, andligt och medialt. Den berättar bland annat hur man kan höja sin frekvens, komma i kontakt med högre visdom och öppna upp andra dimensioner och ljusvarelser. Boken tar även upp ämnen som den högre ordningen, själslig ner och uppstigning, men med livet, vårt öde, gamla och nya själar, själsgrupper, det sjätte sinnet, det tredje ögat (porten till upplysning) och de 12 dimensionerna där även änglarna existerar. Lektörsutlåtande: "Syftet med boken är att dela med sig och generöst erbjuda läsaren kunskaper och färdigheter som kräver åratal av utforskande och studerande. Författaren beskriver sina egna erfarenheter och delger läsaren slutsatser som annars är förborgade för flertalet. Författarens övertydglse är stark och den trosvissheten lyser igenom och gör denna bok speciell."      

"Vägen till upplysning och det flerdimensionella ... Fem vägar till upplysning Att finna sin tro 51 råd för din andliga och mediala utveckling. ...

I samtal om hans mediala väg, mediumskapet, tidigare liv, tvillingsjälar mm 4 844 views ... Vivi Linde - fakta, böcker och kuriosa om författaren Vivi Linde. I vår författardatabas har vi samlat över 100 000 st författare. Vägen till upplysning och det flerdimensionella ..

RELATERADE BÖKOR