Rätt ledare bättre resultat : att lyckas med ledarförsörjning

Rätt ledare bättre resultat : att lyckas med ledarförsörjning - Annika Thunberg, Karin Svensson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Thunberg, Karin Svensson
DIMENSIONERA
6,46 MB
FILNAMN
Rätt ledare bättre resultat : att lyckas med ledarförsörjning.pdf
ISBN
2216448279737

BESKRIVNING

"Det är till och med viktigare att hitta rätt personer än att ha rätt strategi. Med bra personer brukar det ge sig."Att vara duktig på ledarförsörjning är en konst. En konst som genom alla modeller, processer och begrepp kan bli både tungrodd och onödigt krånglig. Vår bok är en handbok i hur du kan gå från ord till handling och säkra att verksamheten har det ledarskap som behövs både nu och i framtiden. Vi beskriver hur du kan arbeta med ledarförsörjning i styrelsen, som chef och inom HR. I boken utgår vi från våra egna och andras erfarenheter som ledare i olika organisationer.Annika Thunberg och Karin Svensson har två decennier som managementkonsulter i bagaget. De har arbetat i olika chefsroller och med strategiska HR-frågor samt chefsrekrytering i internationell miljö. Tillsammans driver de företaget Vaessa och arbetar idag som frilansande ledare och rådgivare.

En konst som genom alla modeller, processer och begrepp kan bli både tungrodd och onödigt krånglig. Vår bok är en handbok i hur du ... "Det är till och med viktigare att hitta rätt personer än att ha rätt strategi.

Med bra personer brukar det ge sig" Att vara duktig på ledarförsörjning är en konst. Ekerlids Förlag ger ut böcker inom affärer/ledarskap, memoarer/biografier samt politiska debattböcker. Med stöd av våra författare får du hjälp att hålla dig uppdaterad om trender i ... som är kostnadseffektiv.

RELATERADE BÖKOR