En pedagogisk idé : ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola

En pedagogisk idé : ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola - Pernilla Lörner, Pernilla Malmgren Johannesson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pernilla Lörner, Pernilla Malmgren Johannesson
DIMENSIONERA
8,56 MB
FILNAMN
En pedagogisk idé : ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola.pdf
ISBN
5971184242190

BESKRIVNING

En pedagogisk idé. Ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola  beskriver författarnas sätt att organisera utbildningen i förskolan. Boken presenterar den pedagogiska idé som utvecklats i syfte att stödja pedagogernas förutsättningar att med fokus på styrdokument och uppdrag driva undervisning i målstyrda processer. Arbetssättet har bidragit till ökad delaktighet för barnen och minskad upplevd stress hos pedagogerna.Med stöd i Bronfenbrenners utvecklingsekologiska teori presenteras en röd tråd genom byggstenarna i den pedagogiska idén, från ett globalt perspektiv till det praktiska arbetet med det enskilda barnet samt dess rätt till utbildning, individuell progression och utveckling. En pedagogisk idé. Ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola vänder sig till alla som är berörda och intresserade av organisation och utvecklingsarbete inom förskolan samt resten av skolväsendet, såväl kommunala som fristående utbildningar. Den är lämplig för blivande och aktiva rektorer, specialpedagoger, legitimerade förskollärare, barnskötare och övrig personal.

Vi väljer att arbeta utifrån ett gemensamt tema "Hur bygger vi tillsammans en hållbar framtid". Vårt gemensamma syfte är att. En pedagogisk idé : ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola Pernilla Lörner, Pernilla Malmgren Johannesson Häftad.

Ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola beskriver författarnas sätt att organisera utbildningen i förskolan. Boken presenterar den pedagogiska idé som … Pedagogik, metoder, arbetssätt på förskolan Trollet Undermeny för Pedagogik, metoder, arbetssätt på förskolan Trollet.

RELATERADE BÖKOR