Astarte

Astarte - Karin Boye | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Boye
DIMENSIONERA
6,30 MB
FILNAMN
Astarte.pdf
ISBN
3252750677994

BESKRIVNING

Skyltdockan i romanen är döpt efter gudinnan Astarte och målad i guld. Den dyrkas av män, som en dröm kvinnlig skönhet utan känslor. Berättelsen är uppbyggd med collageteknik, en modernistisk text, med kritik riktad mot mode- och skönhetsindustrin. Den utspelar sig i Stockholm, men tar avstickare till tweedens hemland Skottland och till den åttaåriga textilarbetaren Puh-Li, i Kina. Hur mycket har tiderna ändrats? Huvudpersonerna är modejournalisten Tage, och de båda yngre kvinnorna inflyttade från landsbygden till huvudstaden, Viola och Britt. Karin Boye är som så ofta, i tanke och åsikt, före sin tid.

Astarte är namnet på en semitisk gudinna som är motsvarigheten till grekernas Afrodite, kärlekens gudinna. Båten beställdes av grosshandlare Carl Ragnar Flodqvist, sedermera direktör i trävarubranschen. www.bibeln.se Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom astarte Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Målet har alltid varit att avla fram sunda och dugliga hundar för ett aktivt liv och som älskade familjemedlemmar. Pris: 56 kr. pocket, 2016.

RELATERADE BÖKOR