Agil projektledning

Agil projektledning - Tomas Gustavsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tomas Gustavsson
DIMENSIONERA
11,33 MB
FILNAMN
Agil projektledning.pdf
ISBN
5587242677976

BESKRIVNING

AGIL PROJEKTLEDNING ger både den teoretiska stommen och praktiska tillämpningen av de agila metoderna. Kärnvärden och tankesätt som ligger till grund för det agila projektarbetet beskrivs utförligt och varvas med konkreta exempel, tillvägagångssätt och verktyg. I FJÄRDE UPPLAGAN presenteras utmaningarna med att skala upp det agila arbetssättet i större organisationer. Ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) beskrivs för att visa hur planering och genomförande kan genomföras när flera team samarbetar i större projekt. Den nya upplagan innehåller dessutom uppdaterade begrepp som har spikats av den svenska versionen av scrum-guiden.

Inom exempelvis webbutveckling, systemutveckling och applikationsutveckling är agila metoder av mycket stor betydelse för effektiv projektledning. Utbildningar inom agil projektledning är för dig som vill lära dig mer om agila metoder i projekt, som exempelvis Lean, XP och Scrum. Kurserna passar både dig som är ny i projektledning och dig som har lång erfarenhet av projekthantering. Agil systemutveckling är ett samlingsnamn för ett antal systemutvecklingsmetoder som kan användas vid programvaruutveckling, även kallade lättrörliga metoder eller iterativa metoder.

Du kommer igång snabbt och har ändå god kontroll över projektet med enkla och effektiva arbetssätt som alla har lätt att förstå och ta till sig. Och inte minst - det är ett roligt och stimulerande arbetssätt! Fyra viktiga kontaktytor för en agil projektledare 2014-02-25 Att vara projektledare för ett agilt projekt ställer ofta lite extra krav på dig som projektledare. Agil projektledare är utbildningen för dig som vill ha ett kreativt, föränderligt och utvecklande arbete inom projektledning.

RELATERADE BÖKOR