Grej of the day Förskola

Grej of the day Förskola - Micke Hermansson, Maria Heimer | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Micke Hermansson, Maria Heimer
DIMENSIONERA
4,23 MB
FILNAMN
Grej of the day Förskola.pdf
ISBN
4475096327749

BESKRIVNING

Grej of the Day är en populär metod som väcker barns nyfikenhet på kunskap. Metoden har sitt ursprung i skolan men når nu även förskolan! Enligt för­skolans läroplan, Lpfö18, ingår undervisning i förskolans uppdrag. Undervisningen ska utgå från ett innehåll som antingen är planerat eller som uppstår spontant. I detta läromedel Grej of the Day – Förskola har vi bearbetat metoden för förskolan och valt ut 25 grejer som vi tycker är spännande och intressanta att undervisa om, alla förankrade i förskolans läroplan. Boken fungerar även fint att använda exempelvis i de tidiga skolåren samt i särskolan.Grejerna står i alfabetisk ordning, från Barnkonventionen till Ägg. Till varje grej finns ett rikt bildmaterial, dels till de olika ledtrådarna, dels till faktatexterna. Bilderna till ledtrådarna finns längst bak i boken samt i de digitala resurserna att visa upp under arbetets gång.Det finns många fascinerande saker att berätta om. Visste du till exempel att om solen var ihålig skulle den rymma en miljon jordklot eller att det för väldigt länge sedan bara tog ett dygn för månen att sväva runt jorden.Kunskap är verkligen coolt!

Lektionerna kan handla om personer, platser eller händelser. Syftet med GOTD är att öka elevernas allmänbildning, väcka elevernas nyfikenhet och lusten att lära mer. Udda sockor - Grej of the day (GOTD) Redaktion; 20 mars, 2018 Skriv ut; Onsdagen den 21 mars är det Internationella Downs Syndromdagen.

10 minuter som bryter lektionens vanliga innehåll, men som får eleverna att lyssna koncentrerat, intresserat och lära sig mer om den aktuella "grejen". Grej of the Day finns nu i bokhandeln samt på Studentlitteratur.se, där man även kan prova på det digitala materialet. Studentlitteratur AB är Sveriges ledande utbildningsförlag. En Grej of the Day-grej presenteras med ledtrådar, fakta, kuriosa och frågor att samtala kring.

RELATERADE BÖKOR