Demonerna

Demonerna - Jan Mårtenson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Mårtenson
DIMENSIONERA
3,42 MB
FILNAMN
Demonerna.pdf
ISBN
7062102384718

BESKRIVNING

En man hittas död i en våning i Gamla stan, granne med källaren Fimmelstången där skalden Lasse Lucidor stacks ner på 1600-taler. Bredvid honom ligger en sönderslagen indianskulprur. En dödsgud från ett avlägset, förhistoriskt Mexico.Johan Kristian Homan hamnar i en mardröm där polisen jagar honom för mord och en mördare utan ansikte väntar. För att slå till för tredje gången.Johan Kristian Homan, antikhandlaren i Gamla stan som avskyr blod men älskar rödvin, god mat, konst och antikviteter och hans sambo Cleo de Merode, vacker siameskatt som löser både naturliga och övernaturliga mordfall är huvudpersonerna i Homan-serien. Två klassiska gestalter på den svenska deckarparnassen.

Demonerna ansatte mig så hårt att det påverkade mina nerver. Pris: 49 kr. e-bok, 2013.

De sade: "Jag besvär er vid den Jesus som Paulus predikar." Det var sju söner till en viss Skevas, en judisk överstepräst, som gjorde så. Pris: 121 kr. Inbunden, 2016.

RELATERADE BÖKOR