Redovisningens språk

Redovisningens språk - Dag Smith, Daniel Brännström, Andreas Jansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dag Smith, Daniel Brännström, Andreas Jansson
DIMENSIONERA
5,40 MB
FILNAMN
Redovisningens språk.pdf
ISBN
3134955545854

BESKRIVNING

Denna bok behandlar teori och internationella standarder inom området externredovisning och är avsedd att användas på fördjupningskurser i företagsekonomi vid universitet och högskolor. Den förutsätter att läsaren har grundläggande kunskaper i externredovisning motsvarande en introducerande kurs.I bokens första del ges en teoretisk ram som innefattar användning av extern redovisning samt begrepp, mått och principer för redovisningen. I bokens andra del belyses det internationella regelverket utifrån den teori som presenteras i del I. Med det internationella regelverket avses de standarder som utgetts av IASB (International Accounting Standards Board), och som benämns IAS (International Accounting Standards) eller IFRS (International Financial Reporting Standards).I denna femte upplaga har bokens första del reviderats för att vara i linje med IASB:s nya Föreställningsram för utformning av finansiella rapporter. Bokens andra del har uppdaterats till nu gällande IAS/IFRS samt anpassats till de förändringar som skett i del I.

Litteraturlistan kan komma att revideras fram till 8 veckor före kursstart. Kurslitteratur finns i viss omfattning att låna eller ladda ner på biblioteket.Talböcker för studenter med läsnedsättning finns sök- och nedladdningsbara i Legimus. Då rollen innebär många kontaktytor krävs det att du är kommunikativ och komfortabel i det svenska språket såväl som det engelska språket.

Denna bok behandlar teori samt internationella standarder inom området externredovisning samt är avsedd att användas på fördjupningskurser i företagsekonomi vid universitet samt högskolor. Den förutsätter att läsaren har grundläggande kunskaper i externredovisning motsvarande en introducerande kurs. Redovisningens språk uttryckt i kommunala årsredovisningar Medverkande : Niklas Sandell, ek.

RELATERADE BÖKOR