Självmedkänsla : hur du kan stoppa självkritik och förbättra relationen till dig själv och andra

Självmedkänsla : hur du kan stoppa självkritik och förbättra relationen till dig själv och andra - Agneta Lagercrantz | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agneta Lagercrantz
DIMENSIONERA
3,83 MB
FILNAMN
Självmedkänsla : hur du kan stoppa självkritik och förbättra relationen till dig själv och andra.pdf
ISBN
3588991735551

BESKRIVNING

Självmedkänsla - det är att stötta sig själv i motgångar istället för att reagera med hård inre kritik eller kräva av sig själv att vara perfekt i alla lägen.Överdriven självkritik står i vägen för människors välbefinnande. Självkritik aktiverar vårt kamp-flyktsystem, medan självmedkänsla, self-compassion, sätter igång systemet för samhörighet och tillit. Därför kan självmedkänsla rå på djup skam, bryta tendensen att fastna i negativa tankar om sin egen person och få oss att prestera bättre än om vi försöker piska oss själva till resultat.Agneta Lagercrantz beskriver här hur du kan upptäcka din inre kritiker, riskerna med att jaga efter självkänsla samt hur du kan öva dig i självmedkänsla. Allt mer forskning visar hur bra vi mår av att vara vänliga mot oss själva.

Boken har 5 st läsarrecensioner. hur du kan stoppa självkritik och förbättra relationen till dig själv och andra. av Agneta Lagercrantz (Bok) 2014, Svenska, För vuxna Självmedkänsla är att vara till freds med sin egen person samtidigt som man engagerar sig i andra.

Läs också: Så tacklar du stressen med fyra enkla övningar - pusta ut den Pris: 299 kr. Häftad, 2016.

RELATERADE BÖKOR