Upphovsrätt och Internet

Upphovsrätt och Internet - Jonatan Lundgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonatan Lundgren
DIMENSIONERA
9,81 MB
FILNAMN
Upphovsrätt och Internet.pdf
ISBN
1053939849888

BESKRIVNING

Det här är en handbok för alla som handskas med upphovsrättsligt material som filmer, musik, bilder och texter på Internet. De senaste tio åren har antalet Internetanvändare i snabb takt stadigt ökat. I motsvarande utsträckning som både stora företag, myndigheter och kanske framför allt mindre företag och privatpersoner börjat nyttja Internet, behövs en kunskap om de upphovsrättsliga regler som styr aktiviteten på nätet. Målsättningen är att du efter att ha läst boken ska förstå vad upphovsrätt egentligen är och hur juridiken som rör upphovsrätten på Internet fungerar.

1997:309 1. Denna lag träder i kraft den 1 juli 1997.

Fotografen Diana Walker som ligger bakom den svartvita bilden var inte helt glad till en början att hennes bild användes utan att hon blivit tillfrågad, fått byline eller ... I svensk upphovsrätt ställs den fysiska personen (kreatören) i förgrunden och den grundläggande principen är att den person som faktiskt har frambragt ett upphovsrättsligt skyddsvärt objekt blir innehavare av rätten, alltså upphovsrätten uppkommer hos den person som har presterat den för upphovsrättsligt skydd nödvändiga (intellektuella) insatsen. Upphovsrätt och Internet. Jag sitter och läser i Piratpartiets diskussionsforum.

RELATERADE BÖKOR