Veronika bestämmer sig för att dö

Veronika bestämmer sig för att dö - Paulo Coelho | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
7,54 MB
FILNAMN
Veronika bestämmer sig för att dö.pdf
ISBN
9774414458624

BESKRIVNING

Veronika är ung och vacker, har vänner och beundrare att gå ut med, fast jobb och en familj som tycker om henne, men det är ändå något som fattas i hennes liv. Morgonen den 11 november 1997 bestämmer hon sig därför för att dö. Hon tar en överdos sömntabletter bara för att lite senare vakna upp på närmaste sjukhus. Där berättar man för henne att även om hon lever, så är hennes hjärta skadat och hon har bara några få dagar kvar att leva Berättelsen följer Veronika genom dessa intensiva dagar medan hennes erfarenheter får henne att stilla undra vad galenskap egentligen är. Hon inser nämligen att varje ögonblick vi lever är resultatet av ett medvetet val mellan liv och död.

Då vänder han sig till läsaren och berättar om hur han själv två gånger lades in på mentalsjukhus därför att hans familj inte tyckte att hans konstnärsambitioner var sunda. Veronika har allt man kan önska sig. Hon är vacker, framgångsrik och en lysande framtid väntar.

Med vetskapen om att hon snart ska dö, börjar Veronika plötsligt lära sig att leva. Veronika är ung och vacker, har vänner och beundrare att gå ut med, fast jobb och en familj som tycker om henne, men det är ändå något som fattas i hennes liv. Morgonen den 11 november 1997 bestämmer hon sig därför för att dö.

RELATERADE BÖKOR