Brödmat : från quesadilla till pizza och chimichanga

Brödmat : från quesadilla till pizza och chimichanga - Lisa Lemke | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Lemke
DIMENSIONERA
12,84 MB
FILNAMN
Brödmat : från quesadilla till pizza och chimichanga.pdf
ISBN
4297587521477

BESKRIVNING

Äntligen är Lisa Lemke tillbaka med en härligt inspirerande kokbok fylld med kunskap om sädesslag och hur man lagar världens viktigaste basföda bröd! I Brödmat får vi smarta och personliga tips och trix för att åstadkomma den enkla men vällagade vardagsmaten. Det är comfort food från världens alla hörn härligt, smakrikt och lättlagat! Världens viktigaste mat bröd går att variera i all oändlighet med goda fyllningar, mustiga grytor, kryddblandningar, såser, röror och andra tillbehör. Vad sägs om mättande piroger och pajer, etiopisk injera, en Chicago deep dish och krispig, smakrik och fräsch lahmacun från Mellanöstern?  Här finns också recept på bröd som får fungera som gaffel, pan bagna och andra läckra fyllda mackor som får det att vattnas i munnen. Och såklart ett antal favoritpizzor, för i Lisa Lemkes värld kan man äta pizza sju dagar i veckan! Dessutom finns fakta om sädesslag, en mjölguide, jäsnings- och baktips och smarta trix för att enkelt åstadkomma den vällagade och goda vardagsmaten.  Alla recept illustreras av vackra bilder fotograferade av Magnus Carlsson.   Lisa Lemke är matkreatör, kokboksförfattare, programledare och tv-kock. Hon bor på en gammal prästgård i byn Skrea backe utanför Falkenberg där hon och maken driver helgpizzerian Prostens Pizza den välbesökta restaurang som är som Lisas andra vardagsrum. 

Allt material är skyddat av upphovsrätten och tillhör respektive upphovsman. Detta får ni inte missa! Nu på söndag (10 november) kommer ingen mi... ndre än Lisa Lemke - matkreatör, matstylist och tv-kock.

Inspireras att laga Lisas enkla och vällagade vardagsmat, där brödet är basen. Den senaste är "Brödmat - från quesadilla till pizza och chimichanga". - Den är inte en bakbok, även om många tror det.

RELATERADE BÖKOR