Brödmat : från quesadilla till pizza och chimichanga

Brödmat : från quesadilla till pizza och chimichanga - Lisa Lemke | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Lemke
DIMENSIONERA
7,53 MB
FILNAMN
Brödmat : från quesadilla till pizza och chimichanga.pdf
ISBN
4446443383947

BESKRIVNING

Äntligen är Lisa Lemke tillbaka med en härligt inspirerande kokbok fylld med kunskap om sädesslag och hur man lagar världens viktigaste basföda bröd! I Brödmat får vi smarta och personliga tips och trix för att åstadkomma den enkla men vällagade vardagsmaten. Det är comfort food från världens alla hörn härligt, smakrikt och lättlagat! Världens viktigaste mat bröd går att variera i all oändlighet med goda fyllningar, mustiga grytor, kryddblandningar, såser, röror och andra tillbehör. Vad sägs om mättande piroger och pajer, etiopisk injera, en Chicago deep dish och krispig, smakrik och fräsch lahmacun från Mellanöstern?  Här finns också recept på bröd som får fungera som gaffel, pan bagna och andra läckra fyllda mackor som får det att vattnas i munnen. Och såklart ett antal favoritpizzor, för i Lisa Lemkes värld kan man äta pizza sju dagar i veckan! Dessutom finns fakta om sädesslag, en mjölguide, jäsnings- och baktips och smarta trix för att enkelt åstadkomma den vällagade och goda vardagsmaten.  Alla recept illustreras av vackra bilder fotograferade av Magnus Carlsson.   Lisa Lemke är matkreatör, kokboksförfattare, programledare och tv-kock. Hon bor på en gammal prästgård i byn Skrea backe utanför Falkenberg där hon och maken driver helgpizzerian Prostens Pizza den välbesökta restaurang som är som Lisas andra vardagsrum. 

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Här söker du efter böcker och andra medier.

Öppettider Drottninggatan: Mån - fre 10- 18, lör 11 - 16 - OBS! 1:maj stängt OBS! Brödmat - från quesadilla till pizza och chimichanga Lisa Lemke ISBN 978-91-984993-3-9 Utgivning 29 oktober 2019 Äntligen är Lisa Lemke tillbaka med en härligt inspirerande kokbok fylld med kunskap om sädesslag och hur man lagar världens viktigaste basföda - bröd! I Brödmat får vi smarta och personliga tips I Brödmat får vi smarta och personliga tips och trix för att åstadkomma den enkla men vällagade vardagsmaten. Det är comfort food från världens alla hörn härligt, smakrikt och lättlagat! Världens viktigaste mat bröd går att variera i all oändlighet med goda fyllningar, mustiga grytor, kryddblandningar, såser, röror och andra tillbehör. Vad sägs om mättande piroger och pajer, eller en ostig dröm från Georgien, etiopisk injera, en Chicago deep dish och krispig, smakrik och fräsch lahmacun från Mellanöstern … Här finns också recept på bröd som får fungera som gaffel, pan bagna och andra läckra fyllda mackor som får det att vattnas i munnen. Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad.

RELATERADE BÖKOR