Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning

Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning - Olof Röhlander | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Olof Röhlander
DIMENSIONERA
7,45 MB
FILNAMN
Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning.pdf
ISBN
6300501641903

BESKRIVNING

Att ha vinnarskalle är att sätta straffen och vinna matchen. Det är också att ta tag i surdegar på jobbet, att lyfta blicken mot högre mål, stå upp för sig själv i fikarummet, släppa ovidkommande saker, vara bäst när det gäller och våga gå sin egen väg.Framgång är olika saker för olika människor och det är du själv som definierar vad framgång är för dig. De flesta hinder för framgång är mentala. Det är en begränsande tanke, känsla, bild eller tolkning av händelser eller förhållanden som gör att man inte kommer vidare. De flesta problem som du tror ligger utanför dig själv är i själva verket också mentala. Du kan i högre grad än vad du tror påverka ditt liv och din framtid.Att ha vinnarskalle handlar om inställningen till livet och hur du tänker kring det som sker, såväl mot- som medgångar. Det är tankarna som leder till känsla som i sin tur leder till handling och framgång. Mental styrka och vinnarskalle är en träningsbar färdighet som vi alla kan utveckla.Boken är fylld med intressanta principer och konkreta övningar för att bli en vinnarskalle och genomarbetade råd för olika situationer där du kan behöva lösa upp de mentala spärrarna. Den vänder sig till människor privat, inom idrotten och i näringslivet, en bok för både jaget och laget. Det är inte en bok om motivation. Det är en bok som motiverar.

Köp Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning av Olof Röhlander på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. Köp boken Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning hos oss! Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex.

I lager, skickas inom ... Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning av Röhlander, Olof: EXTRA! Inkluderar författarintervju - Storyn bakom bokenEn utmaning, ett träningspass, ett mål, ett projekt, ett samtal, ett möte, en arbetsuppgift, stor som liten. Fråga dig själv: If you could do better - should you?Du har svaret.Det där är en riktig vinnarskalle har vi alla hört, men vad innebär det egentligen? Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning 9789175032405.

RELATERADE BÖKOR