Virka mandalor : 30 vackra mönster

Virka mandalor : 30 vackra mönster - Haafner Linssen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Haafner Linssen
DIMENSIONERA
4,94 MB
FILNAMN
Virka mandalor : 30 vackra mönster.pdf
ISBN
5251437983357

BESKRIVNING

Virkade mandalor ligger i tiden inte att undra på när det är så enkelt att skapa något så vackert! Att virka mandalor är en meditativ syssla för många; för andra är det ett underbart sätt att blanda färger och tekniker. Mandalan erbjuder också en ny form som variation till den klassiska mormorsrutan eller hexagonen.Virka mandalor innehåller kompletta instruktioner med tydliga diagram för en mängd olika cirkulära mönster samt kreativa tekniker och idéer för att skapa något alldeles unikt.Med inspirerande mönster och fotografier, ett flertal olika virktekniker, materialdiskussioner, färgval och mängder av projektidéer som väskor, sjalar, filtar och kuddar kommer den här boken ge många timmar av lustfyllt mandalaskapande."Vackra färgbilder som illustrerar olika mandalor - och även visar hur de ter sig i olika kvaliteter på garn - finns genom boken och de mönster som följer kombinerar föredömligt både text och diagram för virkningen. Det positiva i boken är att den kan erbjuda både nybörjaren och den mer virkvana utmaningar och dessutom är den runda formen en spännande variation på rutor och hexagoner."Katharina Jacobsson, BTJ

som vill virka på något som du inte behöver titta ner på hela tiden. Ändå bildas ett skirt vackert spetsliknande mönster som gör sjalen skön och luftig att bära.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR