Grammatik från grunden - Grammatik med regler och övningar för sfi och sva

Grammatik från grunden - Grammatik med regler och övningar för sfi och sva - Anna Hallström, Urban Östberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Hallström, Urban Östberg
DIMENSIONERA
12,13 MB
FILNAMN
Grammatik från grunden - Grammatik med regler och övningar för sfi och sva.pdf
ISBN
9565031279273

BESKRIVNING

Grammatik från grunden vänder sig till nybörjare i svenska som främmande språk/andraspråk. Här tas svenskans grundläggande grammatik upp genom regler och böjningsmönster, en mängd exempelmeningar och övningar av varierande slag. Eftersom de flesta övningar har facit kan boken användas för självstudier, även om den i första hand är avsedd för lärarledd undervisning. Sist i Grammatik från grunden finns ett grammatikprov som bygger på samtliga avsnitt i boken.

övning och åter träning! ... som är indelade i olika ordklasser, och instruktionerna för hur de används - grammatiken med formläran och satsläran - finns endast där för att hjälpa dig att kommunicera med och förstå andra människor. Grammatik.

uppl. Publicerad: Lund : Studentlitteratur, 2016 Tillverkad: Polen Pris: 205 kr.

RELATERADE BÖKOR