Allt jag önskade

Allt jag önskade - Lucy Dillon | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lucy Dillon
DIMENSIONERA
12,6 MB
FILNAMN
Allt jag önskade.pdf
ISBN
8711784010274

BESKRIVNING

Med succétitlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Hundra omistliga ting och När livet börjar om kommer Lucy Dillon nu med en ny efterlängtad roman.Caitlins liv är en enda röra. Hon är gift med en man som alla gillar, men äktenskapet knakar i fogarna och hennes självkänsla är i botten. Den enda lösningen verkar vara att separera. Men när pappa flyttar hemifrån slutar deras fyraåriga dotter Nancy att prata. Hon, deras lilla solstråle, som alltid brukade prata oavbrutet är helt förändrad.Nancys faster, Eva, har nyligen blivit änka. Nu tvingas hon gå vidare utan sin man – och utan att ha förverkligat drömmarna som hon givit upp för hans skull. Hon känner sig ensam, men hennes två livliga mopsar är en tröst i sorgen.När Eva går med på att låta Nancy komma och bo hemma hos henne ett par gånger i månaden förändras tillvaron för alla inblandade. Både Caitlin och Eva ser plötsligt sina äktenskap i ett nytt ljus – och de upptäcker vad de själva egentligen innerst inne vill.En härligt hoppingivande och hjärtevärmande bok om förlorade drömmar och nya möjligheter.

Caitlin är en impulsiv, men godhjärtad person, som upplever att hon har svårt att leva upp till den bild som maken Patrick har av henne. Allt jag önskade handlar om ett syskonpar, Patrick och Eva. Han är på väg att separera, hon har nyss blivit änka.

59 kr Tidigare pris: 65 kr. Med succétitlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Hundra omistliga ting och När livet börjar om kommer Lucy Dillon nu med en ny efterlängtad roman.Caitlins liv är en enda röra. Bokens titel: Allt jag önskade Författare: Lucy Dillon Originalets titel: All I Ever Wanted Översättare: Ann Björkhem Förlag: Bonnier Pocket, 2018 Antal sidor: 437 Jag kände att jag behövde något varmt, mjukt, oförargligt och lättläst. Allt jag önskade book.

RELATERADE BÖKOR