Läskiga boken

Läskiga boken - Pernilla Stalfelt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pernilla Stalfelt
DIMENSIONERA
8,10 MB
FILNAMN
Läskiga boken.pdf
ISBN
4794232676074

BESKRIVNING

Det finns de som inte tror på spöken! Det är oftast vuxna människor, experter och poliser. De tror inte på att spöken har ögon med blodådror, vassa tänder, naglar som är vassa, isande andedräkt och hasande steg. Tänk om de inte ens vet att det kan finnas spöken i gamla slott. Tänk om de inte ens tror på blodpudding... Här kommer en läskigt rolig bok fullspäckad med ALLT du behöver veta om spöken, vampyrer, förbannelser och häxor. Testa hur modig du är eller lär dig känna igen spökväder. Håll i dig! BÖÖÖÖ!

Köp. Börja prenumerera och få 50% rabatt.

Inbunden. 179:-Personalen tipsar om sina favoriter! "Kul och lärande om kisseriet! ... Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

RELATERADE BÖKOR