Hjärtinfarkten : fakta, expertråd och personliga berättelser

Hjärtinfarkten : fakta, expertråd och personliga berättelser - Jakob Ratz Endler, Martin Ratz | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jakob Ratz Endler, Martin Ratz
DIMENSIONERA
4,56 MB
FILNAMN
Hjärtinfarkten : fakta, expertråd och personliga berättelser.pdf
ISBN
7984131308686

BESKRIVNING

Känner du någon som drabbats av en hjärtinfarkt? Då är du inte ensam. Det är den vanligaste dödsorsaken i Sverige och ungefär var tjugonde minut drabbas någon i vårt land av en akut hjärtinfarkt. Vad många inte vet är att man kan minska risken att drabbas genom att förändra sitt sätt att leva.Bröderna Jakob Ratz Endler och Martin Ratz skriver lättförståeligt och intressant om hjärtinfarkter, vad de orsakas av och hur de behandlas. De varvar fakta med personliga berättelser, expertråd och konkreta tips.Jakob är specialistläkare och har bevittnat många hjärtinfarkter. Martin drabbas oväntat av en infarkt vid 44 års ålder och i boken får vi följa hans upplevelser under och efter infarkten. En stor mängd andra patienter berättar också om sina erfarenheter och hur man går vidare.»Jag vaknar upp på hjärtintensiven och får veta att jag ska genomgå en hjärtundersökning. De förbereder mig fort, jag får svälja en lugnande tablett och någon rullar min brits till röntgenavdelningen. Jag hinner inte ens ringa min fru.«

Jakob är specialistläkare och har bevittnat många hjärtinfarkter. Pris: 209 kr. Häftad, 2020.

Jakob Ratz Endler &comma ... Här berättar läkare och en rad experter kunnigt och varmt om alltifrån hjärtats anatomi till sjukvårdens behandlingar.

RELATERADE BÖKOR