Allt jag önskade

Allt jag önskade - Lucy Dillon | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lucy Dillon
DIMENSIONERA
6,12 MB
FILNAMN
Allt jag önskade.pdf
ISBN
8357055222612

BESKRIVNING

Med succétitlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Hundra omistliga ting och När livet börjar om kommer Lucy Dillon nu med en ny efterlängtad roman.Caitlins liv är en enda röra. Hon är gift med en man som alla gillar, men äktenskapet knakar i fogarna och hennes självkänsla är i botten. Den enda lösningen verkar vara att separera. Men när pappa flyttar hemifrån slutar deras fyraåriga dotter Nancy att prata. Hon, deras lilla solstråle, som alltid brukade prata oavbrutet är helt förändrad.Nancys faster, Eva, har nyligen blivit änka. Nu tvingas hon gå vidare utan sin man – och utan att ha förverkligat drömmarna som hon givit upp för hans skull. Hon känner sig ensam, men hennes två livliga mopsar är en tröst i sorgen.När Eva går med på att låta Nancy komma och bo hemma hos henne ett par gånger i månaden förändras tillvaron för alla inblandade. Både Caitlin och Eva ser plötsligt sina äktenskap i ett nytt ljus – och de upptäcker vad de själva egentligen innerst inne vill.En härligt hoppingivande och hjärtevärmande bok om förlorade drömmar och nya möjligheter.

Är det någon som är förvånad? Eva, den nyblivna unga änkan, är den mest sympatiska personen i romanen och något av sagans goda fé. Lucy Dillon - Allt jag önskade - (All I Ever Wanted) - (2017) - (2016) - (Genre: Engelsk Skönlitteratur / Roman) ——— "Med succétitlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Hundra omistliga ting och När livet börjar om kommer Lucy Dillon nu med en ny efterlängtad roman.. Caitlins liv är en enda röra. I Allt jag önskade av Lucy Dillon är det paret Caitlin och Patrick och deras lilla familj som allt börjar (och slutar) med.

Skickas inom: 2-4 vardagar . Vårt normalpris 70,00 kr.

RELATERADE BÖKOR