Effektivare sanktioner i livsmedelskedjan. Ds 2017:5

Effektivare sanktioner i livsmedelskedjan. Ds 2017:5 Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
5,16 MB
FILNAMN
Effektivare sanktioner i livsmedelskedjan. Ds 2017:5.pdf
ISBN
4884280356358

BESKRIVNING

Föreslår ändringar i straffbestämmelserna i livsmedelslagen och i lagen om foder och animaliska biprodukter samt att sanktionsavgifter införs för vissa överträdelser på områdena livsmedel, foder, animaliska biprodukter och djurskydd.Syftet med förslagen är att åstadkomma mer effektiva, proportionella och avskräckande sanktioner för alla typer av överträdelser på områdena livsmedel, foder, animaliska biprodukter och djurskydd. När det gäller straffbestämmelserna i livsmedelslagen och i lagen om foder och animaliska biprodukter föreslås att fängelse i högst två år införs i straffskalan för allvarliga överträdelser.

Remissyttrande avseende Ds 2017:5 - Effektivare sanktioner i livsmedelskedjan m.m. Föreslår ändringar i straffbestämmelserna i livsmedelslagen och i lagen om foder och animaliska biprodukter samt att sanktionsavgifter införs för vissa överträdelser på områdena livsmedel, foder, animaliska biprodukter och djurskydd.Syftet med förslagen är att åstadkomma mer effektiva, proportionella och avskräckande s Så kan det vara. När man funderat en stund på byråkratiska texttacklingar i "Effektivare sanktioner i livsmedelskedjan m.m.

I promemorian föreslås fängelse i upp till två år införas i straffskalan för allvarligare brott mot livsmedelslagen (2006:804) 6.1 Behovet av en sanktionsväxling ........................................... 101 6.1.1 Om förutsättningar för kriminalisering ...............

RELATERADE BÖKOR